Nederlag i 1. runde

26. august 2009

Jeg har haft lidt travl efter min kamp, og det her er foerste gang, jeg har et par min til raadighed. Lige efter mit nederlag skulle jeg til middag med noget familie, og saa skulle jeg med toget sent om aftenen for at sign som alternate dagen efter. Jeg var virkelig langt ude fra starten, men inden lodtraekningen kom ud, var jeg kun 2 ude. Jeg har ventet paa anlaegget hele dagen for at se, om der skete noget. Jeg var ogsaa 2. alternate i dag, men ham, der var foran mig, gik ind, saa i morgen, hvor den sidste halvdel af turneringen spiller, er jeg 1. alternate. Chancen er lille, men det kan ske.

Min 1. runde kamp mod Kendrick blev aldrig nogen specielt god kamp. Han var svaer at faa rytme imod, da han gik meget efter sine slag og server. Jeg fik heller aldrig rigtigt nogen foelelse for banen og boldene, da jeg ikke havde spillet paa center court inden. Lidt skuffende, for han var ikke saa god, som jeg havde troet, og jeg forventer mere af mig selv. Jeg burde have tabt stoerre, men han nossede i det, inden han fik taget sig sammen igen. Kampens hoejdepunkt var da han smed sn ketcher, aa den rog ind under reklamevaeggen bag banen, saa de ikke kuunne faa den igen. Den ligger efter sigende stadigvaek derinde :-). Surt, at jeg ikke kunne holde niveauet, men trods alt en god turnering for mig.

YNWA