Næste stop Wimbledon

3. juni 2009

Der har ikke været meget positivt at skrive om i de sidste mange måneder, men det kommer der forhåbenligt snart igen. I løbet af de sidste 14 dage har jeg trænet stille og roligt og hygget mig på KB med de andre danske spillere. Det er selvfølgelig tungt at rejse uge efter uge uden at få de resultater, jeg stræber efter, men jeg vil forsat gerne spille og ændre den dårlige stime. Jeg vil derfor prøve at give den en skalle og se, om det ikke er muligt at kæmpe mig tilbage. Det bliver hårdt, da min rangeret har fået et ordenligt hak nedad, og jeg derfor nu i større udstrækning skal igennem kvalifikationskampe, men dette kan måske på den anden side hjælpe mig lidt i gang igen.

Den næste store opgave bliver højst sandsynligt kvalifikationen til Wimbledon. Jeg regner med at træne 2-3 dage på græs inden turneringsstart, så det bliver en lidt anden optakt end normalt, hvor jeg ofte har spillet 1-2 uger på underlaget inden Wimbledon.