MUDOFF baner vejen for et grusfrit klubhus

22. juni 2011

Mudoff minimerer problemet med grus og sand indenforNy maskine kommer spillere og anlæg til hjælp – og minimerer problemet med grus og sand på indendørsarealer.

Med MUDOFF har firmaet ms2solution allerede haft succes med at minimere problemet med jord og græs i fodboldklubber og golfklubber. Klubbernes personale og øvrige brugere har været positivt overraskede over de meget synlige resultater. Personalet sparer meget tid på rengøring – af omklædningsrum og gang arealer i forbindelse med indgangen.

I forlængelse heraf har ms2solution testet MUDOFF i Aalborg tennisklub, for at opnå samme resultat med grus. Resultatet var slående og langt bedre end den eksisterende omvendte kost, hvor skidtet hurtigt fylder børstene og gør indsatsen nytteløs.

MUDOFF kan monteres udenfor, ved siden af indgangen, og er derfor altid tilgængelig, når spillerne går fra bane til klubhus. MUDOFF kan betjenes af to personer på samme tid (ca. 5-6 personer pr. minut). Skidtet ender i en opsamlingsbakke, der nemt tømmes i et snuptag.

Spillerne kan få rene sko uden anstrengelser, og personalet vil opleve, at problemet med grus og sand på gangearealer og i omklædningsrum bliver mindre.

Yderligere produktbeskrivelse og billeder findes på: www.ms2solution

Artiklen er sponsoreret af ms2solution, der forhandler MUDOFF