Monza Challenger

5. april 2009

Nu er turen så gået tilbage til Italien. Jeg deltager i en mindre challengerturnering i Monza i næste uge.

Monza ligger ca. 16 kilometer uden for Milano, så skulle jeg få lidt tid tilovers, så kan jeg ikke afvise en mindre shoppingtur:)

Turnering er ganske godt arrangeret, men i år har de haft lidt problemer med deres grusbaner. Det har regnet meget den sidste uge, og banerne er derfor blevet alt for bløde.

Klubben er meget hyggelig, og den har som alle andre klubber i Italien en solid restaurant, som serverer alle de italianske specialiteter. Vi bor på et godt hotel, men det ligger desværre lidt ude i ingenting, og der er kun en enkelt restaurant i nærheden.

Jeg er seedet 6 i turneringen, og skal i første runde møde en kvalifikationsspiller. Oprindeligt skulle jeg spille i morgen, men da regnen afbrød den sidste runde af kvalifikationen i dag, er min kamp udsat til tirsdag, da min modstander stadig ikke er fundet.

I double spiller jeg sammen med Ilia Marchenko fra Hviderusland. Vi skal i 1. runde møde Tomas Tenconi og Sebastian Decoud. Det bliver en hård kamp på de her tunge baner, da de begge slår tungt topspin fra baglinjen.