Min første blog

14. juni 2009

Hej alle sammen – velkommen til min blog.

Jeg hedder Mads Engsted og er 16 år. Jeg begyndte at spille tennis i Hasle TK som 9 årig, men for 4 år siden skiftede jeg til Århus 1900.

Lige pt ligger jeg nummer 343 på ITF ranglisten og mit mål er at komme i top-200 inden året er omme. Fra august er jeg optaget som udviklingsspiller på Elitecenteret i Farum, hvor jeg skal træne 3 dage om ugen, og så skal tennis’en have en rigtig chance.

Om en uge skal jeg spille de 2 danske ITF turneringer, først i KB (gr. 4) og ugen efter i Århus (gr. 5). Før de to turneringer skal jeg på lørdag spille en vigtig holdkamp for Århus 1900’s elitedivisionshold mod Gentofte. I løbet af sommerferien skal jeg også spille EM individuel, EM hold, UM og DM, så der bliver lækkert at få spillet en masse turneringer.

Det var alt for denne gang.