Min anden double titel

9. august 2009

Jeg nåede aldrig at fortælle om min double titel i Estland. Tristan og jeg, havde spillet godt og solidt hele ugen. I finalen skulle vi møde to WC, så på papiret var vi klart favoritter. Det vidste vi også godt selv, og det resulterede i en ekstrem anspændt start fra vores side, og vi kommer bagud 1-4 i første. På det tidspunkt siger Tristan: okay mate, let´s relax and have some fun. Derefter spillede vi meget mere afslappet og vandt 6-4 6-2. Det er dejligt at vinde min anden titel i double –  men jeg ser gerne, at der også snart kommer en i single!
 
Efter finalen tog jeg direkte til Vilnius og mødte Joakim og Ulrik. Det var ikke forfærdelig meget jeg så dem, da de tabte i kvalen og tog hjem dagen efter. Jeg havde trænet godt i to dage, og var klar til gøre endnu en god indsats i den sidste turnering. Jeg skulle møde nummer 490 i verden, den 4. seedede Gregoier Burquier fra Frankrig.
Jeg spillede virkelig godt i 1. sæt, hvor jeg angreb konstant så han ikke fik muligheden for at styre spillet. Jeg ramte den lige i R**** og vandt første 6-2. I 2. sæt fortsætter jeg det gode spil og har 3 break bolde i første parti, men får det ikke. I stedet vinder jeg de næste 3 partier og fører 3-1. Der efter var jeg slet ikke i stand til at slappe af og spille som jeg hidtil havde gjort.  Jeg begyndte at tænke på hvor fed en skalp det ville være at vinde. Og det er præcis mit problem. Jeg bliver for nervøs, fordi jeg så gerne vil vinde nogle kampe og få ATP point på kontoen. Jeg taber 7-6 i andet sæt. Derefter bliver jeg knækket og falder i niveau. Taber 6-2 i tredje.
Det er skide ærgerligt at tabe sådan en kamp, men samtidig er det rart at se at jeg kan være med på det niveau, og faktisk slå de spillere. Hvis jeg skal højere op på verdensranglisten bliver jeg simpelthen nødt til at gro nogle større nosser.!
 
Nu er det DM det gælder og jeg glæder mig til at møde Ulrik Thomsen på tirsdag.!