Marokko

24. juni 2009

Så er jeg endelig hjemme efter 2 laaaange uger i Marokko. Jeg spillede to turneringer. En Grade 2 i Mohammedia og en Grade 1 i Casablanca.

Første uge nåede jeg semi. De første par runder kørte jeg modstanderne totalt over. I kvartfinalen mødte jeg anden seedet Saisai Zheng fra Kina (ITF rank nu:41). Jeg spillede en rigtig god kamp. Jeg spillede frit og ramte alt. Jeg vandt 6-1 6-2. I semi gik det helt galt. Jeg kunne hverken tænke eller spille den dag. Tabte 2-6 6-1 6-3 til Adriana Perez (VEN) (ITF rank nu: 94), som senere gik hen og vandt turneringen. 

I anden uge gik det væsentligt bedre. Jeg vandt hele turneringen. I Anden runde kom mit gode og frie spil tilbage. Jeg vinder 6-1 6-0 over en wc spiller fra Marokko. I tredje runde mødte jeg endnu engang Adriana Perez. Jeg havde håbet på at møde hende igen og give hende en ordentlig snitter. Jeg vinder 6-3 5-7 efter en kamp med rigtig god tennis. I kvarten mødte jeg igen Saisai Zheng. Jeg var lidt nervøs for at møde hende igen, da hun er en god spiller. Men for første gang på tennisbanen kunne jeg kontrolere min nervøsitet og vende det til noget godt. Vinder 6-2 6-2. I semi røg jeg ind i min doublemakker, som jeg var blevet rigtig gode venner med. Var simpelthen så nervøs og spillede en rigtig rigtig dårlig kamp. Men vinder alligevel 6-3 6-3. I finalen mødte jeg Monica Puig (PUR) (ITF rank nu:74). Jeg startede lidt for passivt og følte ikke, at det var mig, der styrer kampen. Vinder første set 6-2. I andet set holder vi begge serv frem til 4-4. Så tog jeg mig lige sammen og satte et par longline vindere. Ved 5-4 mig sætter jeg 4 kanon server og så var den hjemme. 

Det var vildt fedt at vinde og tennismæssigt var det en rigtig god tur. Men jeg tager kun til Marokko igen, hvis det er højst højst nødvendigt. Forfærdeligt land!!!