Malou k?mpede forg?ves

20. november 2008

PRESSEMEDDELELSE FRA NORDEA DANISH OPEN:

 

Malou Ejdesgaard spillede her til eftermiddag sin første kamp ved singleturneringen i Nordea Danish Open. Den skulle samtidig vise sig, at blive hendes sidste. Jasmina Tinjic brød Ejdesgaard allerede i kampens første parti, og derefter var det hele tiden danskeren der halsede efter kroaten der vandt 6-2, 6-3 efter en god times spil. Det var et hav af uprovokerede fejl, samt en stribe doublefejl der gjorde udslaget. Ejdesgaard havde ikke stabilitet nok til at følge med i modstanderens tempo på de lynhurtige baner i Arena Fyn. Og selvom Malou Ejdesgaard var tydeligt skuffet over nederlaget, så var hun glad for oplevelsen.

Også i double blev det til en tidlig exit for Malou Ejdesgaard. Sammen med venninden og klubkammeraten Caroline Wozniacki blev det til et nederlag mod Voegele og Panova. Den danske konstellation kæmpede bravt, men det rakte desværre ikke mod det Schweizisk/Russiske par. Voegele og Panova vandt på en god time med 6-2,7-5.

Og så var der for første gang i hovedturneringen fynsk islæt i form af den mangedobbelte fynsmester Trine Bassett. Sammen med Karina Ildor Jacobsgaard var Bassett i aktion i turneringens doubleturnering. Og Bassett og Jacobsgaard viste heroisk fight mod tyskerne Malek og Kerber. Desværre rakte det ikke for danskerne i sidste ende. Malek og Kerber vandt 6-1,6-1.