Malou Ejdesgaard i semifinalen

20. maj 2010

Malou Ejdesgaard fortsætter det gode spil i Sydafrika, og hun er nu i semifinalen efter en sejr over Natasha Fourouclas fra Sydafrika med 3-6 7-5 6-0. Malou skriver:

Jeg spillede en hård kamp i dag i 35 graders varme, ren sol. Jeg taber første set 3-6 efter mange lange dueller. Kommer bagud 4-5 og 0-30 i 2. sæt, men derfra spiller jeg rigtig godt og vinder 7-5 og derefter 3. sæt 6-0. Jeg kæmpede mig igennem og sidste sæt var især godt. Der var jeg ovenpå og følte mig godt tilpas. Min kamp varede igen 3 timer ligesom de to foregående, og jeg er lidt øm i min skulder nu, da jeg jo lige har været skadet. Men heldigvis er min far med og han masserer mig efter hver kamp. Jeg skal spille semifinale i morgen, hvor jeg møder seedet 1 fra Indien (Venkatesha, WTA-395).