Malaysia og Indien

1. december 2007

 

På grund af den nye hjemmeside har jeg ikke kunnet opdatere hjemmesiden de sidste 14 dage. Efter Helsinki var jeg en tur i Kuala Lumpur i Malaysia. Under mit første træningspas vrikkede jeg alvorligt om på min fod. Den svulmede lynhurtigt op, og det så ud til, at jeg slet ikke ville komme til at spille. Heldigvis var supervisor utrolig flink og valgte at lade mig spille min første kamp om onsdagen. Foden var da blevet totalt blå, og jeg humpede rundt, men fysioteapeauten fik tapet den godt ind, og da jeg havde en fantastisk god lodtrækning, var jeg i stand til at serve og humpe mig til to sejre. I kvartfinalen mødte jeg den vildt servende australier Chris Guccione og tabte 4/6 – 4/6. Alt i alt en god uge, når jeg ikke kunne bevæge mig ordenligt.

 

Herefter gik turen til Indien, hvor jeg skulle spille en lille challengerturnering. Jeg skulle møde Dieter Kindlmann fra Tyskland i første runde. Jeg var begyndt at kunne bevæge mig bedre, men stadig langt fra 100%. Kampen var meget tæt og trak ud. Efter at have tabt første sæt 5-7 og vundet andet sæt i en tiebreak valgte jeg at stoppe. Min fod var svulmet op, og jeg var en smule bekymret for, om jeg kunne forværre den ved at spille mere på den. Det ville alligevel være umuligt at vinde turneringen med en forstuvet fod, så der var ingen grund til at belaste den mere. Nu har jeg så hvilet et par dage, fået taget røngenbilleder af foden og talt med en rigtig god læge. Han mente ikke, jeg ville forværre ankelskaden ved at spille, men at det ville tage 3 til 6 uger før den var helt normal igen. Derfor har jeg valgt at blive og gøre mit bedste i denne uge. Jeg føler det går fremad hver dag og forhåbentlig kan jeg kæmpe nogle sejre hjem.