Mai Grage ude i Traralgon.

16. januar 2010

Mai Grage, Lyngby, tabte desværre anden runde i kategori 1 turneringen i Traralgon, Australien. Turneringen der er opvarmning til Australien Open betød nederlag med 26 64 16 mod Slivia Njiiric, Kroatien, ITF 6.

Mai fortæller fra Australien, jeg tabte 26 64 26. Så ærgerligt, for jeg følte godt at jeg kunne have slået hende, hvis jeg altså havde ramt den lidt bedre. For jeg ramte den nemlig ikke så godt. Katastrofalt første set. Lavede såå mange fejl og det gjorde hun faktisk også. Mit benarbejde var på ferie tror jeg. Stod forkert til alle bolde.

I andet sæt blev det bedre. Jeg fik gang i benarbejdet og får styret med forhånden. Taktikken var at spille høje bolde til hende. Ikke ballonbolde, men bare høje dybe bolde. Det gik fint i andet sæt. Hun spillede meget meget meget fladt og hårdt. Havde under hele kampen svært ved at spille de høje bolde, fordi mit benarbejde ikke var hurtigt nok til hendes flade og hårde bolde. Møg irriterende. I tredje spillede hun nogle gode partier og vandt de rigtige bolde. Jeg gik sgu lidt i stå i tredje sæt. Nogle af de dårlige fejl jeg lavede i første sæt kom tilbage i tredje sæt.
Nå men jeg får heldigvis lidt flere kampe inden AO. Der er nemlig taber runde her for dem der tabte første og anden runde. så håber på at få en masse kampe der, hvor jeg kan øve mig i temposkift.
Jeg vandt sammen med min tyske makker Anna-lena Friedsam første runde i double i dag 7-6 (5) 6-4 . det var storm vejr og rigtigt svært at spille i. Vi er forresten 6. seedet.