Lucky loser

31. januar 2008

Jeg var så heldig at få en ekstra chance, ved at komme ind som lucky loser. Jeg kom ind i lodtrækningen og skulle møde seedet 2. Han kom direkte efter en sejr på Hawai, og kom først meget sent her til turneringen. Jeg var så heldig at det at det selvfølgelig regnede igen, og vi skulle spille indendørs. Han havde ikke fået spillet meget på underlaget, og jeg havde fået spillet en masse kampe. Hvilket er en stor fordel når det er hurtigt. Jeg servede rigtig godt, og var ikke rigtig tæt på at blive brudt hele kampen. Jeg var nede med 3-6 i første sæt tiebreak. Jeg kom godt tilbage og tog tiebreakeren med 8-6. Andet sæt kørte jeg godt på, og vandt med et break. En rigtig fed sejr.

Anden runde spillede jeg så i dag mod Lisnard fra Monaco. Han er gammel top 100 spiller, så noget må han jo kunne. Første sæt blev meget tæt, og vi servede begge rigtig godt. Tiebreakeren havde jeg godt fat i, og tog den med 7-4. Så skete det der bare ikke må ske (ved mindre man er 12 år) jeg blev brudt i første game af andet sæt. Et irriterende game at tabe, når man mister fokus. Jeg tabte andet sæt med et enkelt break. Tredje sæt kom jeg hurtigt foran med et break, og spillede egentlig helt ok, men derefter spillede han godt og solidt, og synes det var fortjent han hev tredje sæt hjem 6-3. Jeg ramte ikke helt samme niveau som i går. Men synes jeg spillede en udemærket kamp alligevel.

Det har været fedt at få lidt ekstra kampe, og jeg synes jeg har spillet frit og slået godt til kuglerne. Vi tabte desværre double i semi. Min makker skulle spille davis cup, og havde et fly han skulle nå. Mere behøver jeg vidst ikke at skrive.