Løchte med sikker start i Australien

15. januar 2014
Ligesom Caroline Wozniacki natten til i går havde det andet danske tennises Frederik Løchte Nielsen heller ingen problemer med at spille sig videre i Australian Open. Sammen med sin svenske makker Johan Brunström vandt Løchte Nielsen 6-2, 6-4 over Sharan/Yen-Hsun.
 
Frederik Løchte Nielsen og Johan Brunström fortsætter deres fine samarbejde i år 2014. Sammen vandt de for halvanden uge siden en ATP-turnering i Indien, og nu er de klar til anden runde ved Australian Open.
 
Det stod klart efter Løchte og Brunström i nat ikke havde nogen som helst problemer med at besejre Divik Sharan fra Indien og Lu Yen-Hsun fra Taiwan. Den skandinaviske double servede kampen i gennem godt og blev derigennem aldrig brudt, og gennem hele kampen var det tydeligt, at Løchte og Brunström var et niveau over deres asiatiske modstandere. De vandt med 6-2, 6-4, og i anden runde møder de enten den 11. seedede franske par Benneteau/Roger-Vasselin eller en russisk/usbekisk konstellation.
 
Utroligt solidt
Selv var Frederik Løchte Nielsen også godt tilfreds med parrets indsats, og han mente heller aldrig, at sejren kom i fare.
 
Det var virkelig godt i dag. Utroligt solidt. Vi var rigtig gode i vores eksekvering, og vores egen servepartier gik fejlfrit. Vi var tidligt foran i breaks og så os ikke tilbage”, sagde Frederik Løchte Nielsen efter kampen ifølge Ritzau og Ekstrabladet.
 
Det føles som en meget god kamp, hvor vi var overlegne i dag”.
 
Frederik Løchte Nielsen og Johan Brunström spiller næste kamp enten fredag eller lørdag.