Lang tid siden og et lille confidenceboost

16. februar 2011

Det er lang tid siden jeg har skrevet og siden sidst har jeg fået trænet en masse, spillet en masse holdkampe for min klub Birkerød (som fik bronze her til slutspillet) og vundet dm for første gang. Jeg vandt yderligere en svensk vinter tour seniorturnering i Malmö i december, så det var godt med nogle ekstra kampe der også. I januar tog jeg så til USA, nærmere bestemt Colorado (nogle mennesker jeg mødte under wta i Farum, har tilbudt mig noget træning der), for at træne godt 3 uger op til Fed Cup, hvor jeg har fået lavet lidt om på mit spil. Hvilket tydligvis kunne mærkes til Fed Cup, hvor jeg havde den ære at være udtaget og spille 2.single i alle de tre kampe vi spillede (Schweiz, England og nedrykningskampen mod Grækenland) – fik virkelig klø i de to første kampe, dog spillede jeg lidt bedre sidste kamp mod Grækenland, hvor jeg tabte 2.sæt i tiebreak – men det er bare om at være stærk og holde hovedet koldt og lære af sine nederlag.

Nu er jeg i Tyskland – Frankfurt og spiller hovedturnering i 10.000$. Det har ikke været nemt med det her nye spil, men gik alligevel videre i dag til 2.runde efter at vinde 61 62 over en god tysker fra kvalifikationen. Har stadig rigtig meget at forbedre, men det var dejligt med en lille sejr her og håber i det hele taget på at få spillet så mange gode kampe så muligt her. Senere i dag har jeg også double med min letlandske doublemakker Diana Marcenkevica – som jeg kender fra den gode juniortid – så det bliver spændende.