Kvalfinale i Japan

16. november 2008

Så er vi kommet til Yokohama i Japan. Vi ankom torsdag morgen efter en lang rejse. Jeg rejste herud sammen med Morten, og vi fik trænet godt de første par dage. Frederik er først kommet fra USA Fredag. Lørdag spillede jeg første runde, og det var bestemt ingen prængende kamp fra min side, men jeg fik heldigvis hevet sejren hjem 64 64. I dag mødte jeg endnu en fra Japan. Han havde nogenlunde samme niveau som ham i går, men jeg spillede klart bedre i dag og vandt stort. Vi røg indenfor og spille pga. regn, men det passede mig egentlig fint. Jeg ville bare gerne på banen og have endnu en kamp i benene. I morgen møder jeg Sun fra Kina. Det bliver noget helt andet i forhold til dem jeg har mødt indtil nu. Han kan spille ganske udemærket, og jeg skal virkelig spille godt for at slå ham.

Jeg spiller double med Reister fra Tyskland. Jeg kender ham rigtig godt, da vi spiller i samme klub i Tyskland. Vi møder Okun/Levy i første runde på Onsdag.