Kun en kamp i Polen.

3. februar 2009

Det blev kun til en enkelt kamp i Wroclaw, da jeg tabte til Santiago Giraldo fra Columbia med cifrene 7-6(6) 7-6(3). Sidste gang jeg deltog i denne turnering i 2005, nåede jeg semifinalen. Dengang spillede vi på et relativt langsomt underlag, som passede mig lige i øjet. I år har de desværre skiftet underlaget ud med et, der minder uhyggeligt meget om Koldings underlag. Det er ekstremt hurtigt, og derfor bliver der generelt meget lidt spil og rigtig meget serv. Jeg har det svært på den slags underlag, da jeg ofte har problemer med mine returneringer og samtidig ikke bevæger mig godt nok på det. I dag var ingen undtagelse, da jeg aldrig fik en breakbold på hans serv. Mine partier gik for det meste også smertefrit, så derfor blev det til de to tiebreaks. Den første blev vel afgjort ved stillingen 6-6, da han ramte nettet og bolden rullede over på min halvdel, og dermed fik han det eneste minibreak i tiebreak. I den anden spillede han bedre end mig, og jeg fik ikke nok førsteserver i spil. Underlaget skal dog ikke ses som en slags undskyldning for nederlaget. Det kan bare endnu en gang konstateres, at jeg ikke er bedre på sådanne hurtige underlag. Og det irriterer mig ad helvede til.

I næste uge holder jeg turneringsfri, og derefter er jeg tilmeldt en stor challenger i Beograd. Der har de også ekstremt hurtigt underlag, men der er desværre ikke mange turneringer at vælge imellem her i starten af sæsonen. Jeg må gøre mit bedste, og prøve at være lidt skarpere på de få bolde som afgør kampene.