Klar til kvartfinalen

30. april 2008

I dag slog jeg Rameez Junaid fra Australien med cifrene 2/6 – 6/2 – 6/0. Fra morgenstunden af var det klart bedre tennisvejr end igår. Det var blevet en smule køligere, og blæsten havde lagt sigt. Jeg startede kampen godt, og pressede ham i de første par partier. Ved stilingen 2-2 blæste det dog atter en smule op, og jeg havde mine problemer med at justere mit spil til det. Heldigvis fandt jeg tilbage på sporet fra starten af anden sæt, og derfra vandt jeg rimlig smertefrit.

I morgen møder jeg atter en australier. Det er den 7. seedede Robert Smeets. Han er venstrehåndet, og kan spille rigtig god tennis. Det bliver vigtigt for mig at fokusere på at holde min egen serv, da han stensikkert ikke kommer til at give mig mange chancer for at bryde sin hårde serv.