Klar til finalen i double

8. maj 2009

Idag spillede min makker John og jeg, semifinale i double.
Vi mødte det 4. seedede par fra Hviderusland. Det er altid svært, at spille double med en man ikke har spillet med før, men John og jeg svinger rigtig godt sammen. Vi taler godt sammen og bevæger os godt for hinanden og i det hele taget har vi den samme opfattelse, af hvordan man skal spille double.
Da det blæste ekstrem meget idag, følte jeg det var svært at spille. Derfor var det ekstra vigtigt, at spille fokuseret og konsekvent hele vejen igennem.
Vi vandt 7-6 6-2.
 
Jeg arbejder meget på, at slappe af når jeg spiller og være tilstede i nuét. Så jeg ikke bliver så anspændt og nervøs i pressede situationer, derfor er det rat at få en masse kamprutine, så jeg kan få øvet mig i denne problemstilling jeg ofte finder mig selv i.