Klar til finalen i Cherbourg

1. marts 2008

I dag spillede jeg mig i finalen i Cherbourg ved at besejre britten Alex Bogdanovic med cifrene 6/2 – 7/6(4). Han virkede meget nervoes i starten af kampen og lavede en del lette fejl. Da jeg pressede paa ligesom i de andre kampe, blev foerste saet hurtigt afgjort. Andet saet startede som foerste, og jeg fik hurtigt brudt ham til stillingen 2-1. Midtvejs i saettet faldt min foersteservsprocent, og derfor lykkedes det ham at bryde tilbage og faktisk tilspille sig en saetbold ved stillingen 4-5 30-40. Heldigvis lykkedes det at holde serven, og som det tit sker, naar man som han er lige ved at bryde serv, saa er det svaert at holde det naeste serveparti, som jeg da ogsaa faar brudt. Det gav mig mulighed for at lukke kampen, men efter flere gode sliderbolde fra hans side broed han mig igen, saa vi kom ud i en i tiebreak. Jeg fik atter styr paa min serv, og den gjorde udslaget i tiebreaken.

I morgen moeder jeg Thierry Ascione fra Frankrig. Han er 1. seedet i turneringen og kan spille god og solid tennis. Vi har moedt hinanden et par gange foer, hvor jeg er gaaet fra banen som vinder de fleste gange. Seneste moede var i en challenger i efteraaret.