Ketcheranmeldelse: Wilson Steam 100 BLX

4. april 2012

Tennisssporten.dk har testet en række tennisketchere i håbet om at gøre det lidt lettere at finde den ketcher, som passer lige præcis dit niveau og spillestil.

Dagens ketcher i fokus er Wilson Steam 100 BLX, som bl.a. Petra Kvitova bruger til at sende hendes hårde forhånd afsted med.

Wilson Steam 100 BLX er udviklet med henblik på at gavne en lang række spillere med god kontrol og samtidig lidt ekstra power i alle slagene. Ketcheren indeholder den nyeste Amphifeel teknologi fra Wilson, som sidder i grebet og giver bedre kontrol og føling med ketcheren. Se mere om Amphifeel her http://www.youtube.com/watch?v=YEHbvw9dIB0

Se videoanmeldelse af Hanne Skak Jensen

Opsummering

Wilson Steam 100 BLX er en rigtig fin all-round ketcher, som er ganske let at spille med, da der er en god balance mellem power og kontrol. Den henvender sig dermed til en stor gruppe af spillere helt fra nybegynderniveau. Ketcheren er relativ let, hvilket øger dens brugervenlighed, men nogle øvede spillere vil måske finde den for let og ønske mere tyngde og præcision i slagene.

Køb ketcheren

Vil du købe ketcheren kan du få den til en skarp pris hos vores samarbejdspartner TennisWarehouse.

Klik her for at købe Wilson Steam 100 BLX.

 

Ketcherdata:

Hovedstørrelse: 100 sq. in.
Længde: 27,25 in (OBS: En smule længere end de fleste andre ketchere)
Vægt uden strenge: 295 g (inkl. strenge 311g)
Balance: 32,0 cm
Power niveau: Medium
Swing style: Medium
Swing speed: Medium/Hurtigt
String pattern: 16/20