Kan Agassi følge med?

25. juni 2009

Agassi støver ketcheren af og gør i næste måned comeback i den amerikanske turnering World Team Tennis. Tennislegenden har savnet sporten, og siger til nyhedsbureauet AP: "Det er et par år siden, at jeg sådan rigtigt har været med i spillet, og det har egentlig ikke været så rart for mig. Da jeg trak mig tilbage, tog jeg mig god tid til at finde ud af, hvilken forbindelse jeg skulle bevare til sporten. Det har ikke været let – på grund af alle mine andre forpligtelser – at regne det ud".

Det er ikke første gang en tidligere topspiller forsøger sig med et comeback. Björn Borg gjorde et mindre vellykket forsøg, der ikke resulterede i mange resultater. Efterfølgende er Borg blevet en del af det store mediecirkus, der omgiver sporten. Det er tilsyneladende ikke nok for Agassi, hvis ambitioner rækker videre. Det bliver interessant at se om Agassis store erfaring og taktiske forståelse kan hjælpe ham i kampen mod spillere der ofte vil være halvt så gamle som veteranen.

Agassi trak sig tilbage fra toptennis under US Open i 2006 og gør comeback for klubben Philadelphia Freedoms til juli i år.

Følelsesladet øjeblik: Agassi trækker sig tilbage fra tennis i 2006: