Japan er herligt

16. november 2008

Efter et par dage i Japan, kan jeg sige, at her er lige så godt, som jeg havde håbet på. Godt nok har det regnet mere eller mindre, siden jeg kom, men jeg synes det er en herligt sted at spille turnering. Folk er mega flinke, der bliver gjort en god indsats for at turnering skal køre godt, hotellet er kanon og da det er i nærheden af Yokohama og Tokyo, har man masser af muligheder om aftenen. Ren tennismæssigt går det også godt. Jeg kan nu igen ramme bolden, som jeg plejer, og det er så befriende. Jeg er helt lykkelig. Nu har det, som jeg skrev, regnet hele tiden, så jeg har ikke fået meget tid udendørs. Der er to overdækkede baner, men der er åbent i siderne, så det ikke er helt indendørs. Undendørs banerne ligger også i så god læ, at det ikke virker til, at det er noget problem. Det ene pas, jeg havde udenfor var i hvert fald meget behageligt. Martin er kommet igang med kvalen, og det er gået godt. Han har på overbevisende maner vundet sine kampe. Han møder i morgen en af Kinas bedste spillere, men jeg tror, han har en god chance for at vinde. Jeg selv starter turneringen i morgen med double. Jeg spiller med Aisam Qureshi, Pakistan, som jeg med succes har spillet med et par gange tidligere. Vi er 1. seedede og møder et japansk par, der er med på WC. Jeg møder i single en kvalifikationsspiller, og spiller derfor først tirsdag eller onsdag.

Jeg nød i går aftes Liverpools sejr ude over Bolton. Det var en klasse 1. halvleg, men en rodet 2. halvleg, så 2-0 var jeg glad for. Jeg har dog sjældent set så store chancer blive misset! Torres har 2, Gerrard 1, Lucas 1 og Keane 1. Specielt Keanes var rystende. Hvordan han rammer forbi bolden fatter jeg ikke, men jeg misser jo også en postkassevolley engang i mellem. Bolton havde to kæmpe chancer til Gardner og et annulleret mål. Jeg kender ikke til reglen, men eftersigende er målmanden mere eller mindre fredet i det lille felt. Det ved jeg ikke, hvad jeg synes om. Jeg er så træt af, at målmanden ofte får frispark på en billig bekostning. Jeg synes heller ikke, der var det store i går. Det er også herligt, at se Agger tilbage, selvom han ofrede sin tand ved at glide ind i stolpen. Jeg synes også Skrtel er ret god, men halvdelen af hans afleveringer er tilbage til keeperen. Det giver en ekstra mand i opspillet, når Agger er med, da han altid er frisk på at spille med.

YNWA