Ingen titel i Canada

9. november 2008

I går tabte jeg doublefinalen med min svenske partner, og i dag gik det ligeså i single. Jeg var oppe mod Ryan Sweeting fra USA og tabte med cifrene 4-6 6-7(3). Jeg startede ellers ret godt, og følte jeg havde godt styr på spillet. Ved stillingen 4-4 gik det dog galt. Det var lidt en blanding af nogle lidt løse slag fra min side og et par gode passérslag fra hans, som gav ham sættets eneste break. Jeg mistede fokus i 5 minutter, og det koster dyrt på det her niveau. Det medførte også, at jeg kom bagud med et tidligt break i 2. sæt. Han servede hårdt, og jeg havde svært ved at få returneringer i spil, men det lykkedes mig dog at få brudt tilbage, men kun for at se ham smadre igennem mig i tiebreaken. Øv øv øv.

Selv om det er rigtig tungt at tabe finalen, kan jeg ikke tillade mig at være utilfreds med ugens forløb. Efter den første kamp her i Rimouski, tvivlede jeg faktisk på, om det var muligt for mig at gennemføre min kamp dagen efter. Mit knæ driller stadig, og det har brug for hvile og genoptræning. Det er især, når jeg skal lave splitstep og sætte af efter returneringer, at der kommer en bidende smerte. Jeg er kommet igennem ugen med stor hjælp fra de lokale fysioterapeuter og smertestillende medicin. Nu har jeg fri de næste to dage, og herefter spiller jeg årets sidste turnering i Champaign, USA. Et eller andet sted ville jeg nok helst melde fra, men ATP giver mig en større bøde, hvis jeg melder afbud til flere turneringer i år. Det er nemlig kun lovligt at melde fra til en turnering med en skade eller sygdom to gange om året! Jeg, og mange andre spillere, er underligt nok ikke en fan af denne regel..