Ingen titel i ?rhus

19. maj 2008

Martin og jeg måtte desværre se os besejret i finalen i Århus. Vi tabte med 6-7(4) 6-2 8-10 til Jean Julien Rojer og Dawid Oleijnizcak. Vi kom skit fra start, men sled os tilbage i sættet efter at have reddet et par sætbolde. Vi fik ovenikøbet to breakbolde ved á 5, men symptomatisk for kampen tabte vi bl. a. på et point, hvor vi havde overtaget. I tiebreaken kom vi dårligt fra start, og tabte 7-4. I 2. sæt holdt vi det momentum, vi havde i slutningen af første, og vandt klart sættet efter godt spil. Så var det så endnu engang tid til den frygtede supertiebreak, og vi fik endnu engang en jammerlig start. 0-6 og 3-9 ved de to sideskift. Alligevel, kom vi tilbage til 8-9, efter de bl. a. havde misset en af de lettestet forhænder, jeg har set. Efter det troede jeg virkelig de var rystede, og ved 8-9 spiller vi egentlig også et godt point, og jeg troede vi havde vundet pointet, da jeg lige snitter netkanten på en hård forhånd. Desværre får en lagt en lobrefleks, som jeg ikke ved, hvordan jeg skal håndtere, og så står jeg med en baghånds drivevolley for første gang i 2008, og den shanker jeg naturligvis i bunden af nettet. Det var så tæt på, at vi lavede amazing comeback, men sådan skulle det altså ikke være.

Nu er vi hjemme indtil torsdag, hvor vi rejser til Izmir for at spille en challenger, og derefter tager jeg på græs.

YNWA