Ingen Succes

10. november 2012

  Desværre blev det ikke til nogen titel i dag, både mig og min makker havde ultimativ off day og kunne ikke rigtig finde vores gode spil frem, som vi så fint havde frem i de forrige kampe. Vi var meget overbevisende end vores modstandere i vejen op til finalen, og synes godt vi burde nappe dem på en "normal" dag.

Jeg fik det desværre rigtig skidt i løbet af kampen, stærke mavesmerter og begyndte at have svært ved at trække vejret mm. Uforklarligt, ubehageligt og fuldstændig ubegrundet; fik derefter fysioterapuet osv ind på banen, og var tæt på at trække mig, man kunne ikke få mig selv til det, og bed i det sure æble og forsøgte at spille videre, havde svært ved at samle fokusset bagefter og smerterne blev ved. Ikke særlig sjovt.

Trods dårlig oplevelse på banen, og vi ikke leverede, så var jeg rigtig glad for at spille med min makker, supergod og med fornøjelse. I skrivende stund har jeg heldigvis fået det bedre i maven, og jeg må bare tage den med ro i nogle dage og komme tilbage på hægterne igen.