I’m back

8. august 2009

Jeg er nu kommet til Istanbul, hvor jeg skal spille en challenger på hardcourt. Det er en virkelig god turnering, der intet mangler. Klubben, baner, bolde er fine og hotellet er topdollar. Der er en masse forskellige spisesteder i nærheden og en masse hyggelige spillere, så jeg er sikker på, det bliver en god uge.

Jeg kom fint igang idag med at vinde min 1. runde kval med 2 og 2 over en lokal spiller. Han var ikke spejlblank, så jeg fik mulighed for at spille mig lidt igang. Jeg rammer den godt hernede efter en periode i DK, hvor der har været langt til lyset for enden af tunnellen. Jeg kom herned i god tid, og havde en rigtig god træningsdag igår, hvor jeg ramte ballen herligt. Jeg er 2. seedet i kvalen, men møder i morgen en god ung spiller. Han vandt vist US Open for juniorer for ikke så længe siden, men han er ikke kommet helt op at ringe endnu. Der er dog ingen tvivl om, han er en spiller på vej op. Det skal bliev en interessant udfordring.

Jeg spiller endnu engang double med Joe Sirianni, som jeg spillede sammen med i Recanati. Der er lodtrækning i morgen.

Denne gang har jeg ikke de vilde rejsehistorier at fortælle. Tværtimod er der lidt luksus på drengen. Jeg har for anden gang i år vundet en upgrade til business med ATP, og den kan jeg bruge på den her tur og en tur til USA. Jeg har nemlig ændret min plan. Da jeg stadig ikke kan spille ordenligt på grus, tager jeg en uge til USA for at kvale til ATP-turneringen i New Haven. Jeg vil gerne spille på hard, og der er ikke noget at komme efter i Europa.

Ellers glæder jeg mig bare til, at de diverse fodboldligaer kommer igang igen. Det har været en surrealistisk sommer, og jeg ser frem til, at vinduet lukker. Jeg var pænt knækket over, at Xabi skred, men når nu det ikke kunne være anderledes, bliver jeg mere og mere spændt over Aquilani. I starten var jeg ikke så pumped eftersom italienerne ikke har den bedste statistik udenfor Italien, men jo mere, jeg læser om ham, jo mere synes jeg om ham. Glen Johnson er også fin, når nu de endte med at sælge Arbeloa, men han var s**** ikke billig. Korte i det lange: jeg glæder mig :-).

YNWA