Ikke mere Korea

7. november 2009

Jeg fik ikke en fed afslutning på en ellers fin uge. Jeg tabte med 3 og 2, og det var egentlig fair nok. Første sæt var ok tæt, men det ville ikke lykkes mig at få de vigtige point. Selvom jeg føler mig friskere for hver dag, der går, var jeg så slatten i kroppen, og jeg havde hovedpine. Det føltes mærkeligt. Mine arme og ben ville ikke, og jeg missede mange besynderlig slag. Da jeg følte, at kampen var lige, men hele tiden tabte point pga. min slatne krop, blev jeg mere og mere frustreret. Jeg havde også chancer i starten af 2., men det ville ikke lykkes, og jeg blev mere og mere frustreret. Han holdt naturligvis et højt niveau, og gav ingen gratis point væk. Det var vildt irriterende, da jeg følte, jeg havde en god chance. De sidste par dage med sygdom, har åbentbart sat sine spor.

Nu bliver det skæppe skønt at komme væk fra det her land. Turen går i morgen til Jersey, hvor jeg skal spille en challenger.

YNWA