I zonen

4. juni 2009

Efter en sejr på 7/5 6/2 over Kajtazovic fra Slovenien er jeg nu klar til min første kvartfinale på challenger-niveau. Jeg er selvfølgelig godt tilfreds med resultatet, og i dag er jeg også rigtig godt tilfreds med, hvordan jeg spillede. Første sæt bølgede lidt frem og tilbage, efter jeg havde fået en god start og spildt et par chancer til at tage en god føring. Heldigvis fik jeg hævet mit niveau på vigtige tidspunkter, så jeg fik hevet sættet hjem. Andet sæt var nærmest fejlfri, synes jeg. Jeg var virkelig i zonen – markant bedre end første sæt, hvor koncentrationen sejlede lidt – og jeg servede rigtig godt, så det var meget komfortabelt.
Det er ved at gå op for mig, hvor stor forskel der er på mit spil, når jeg er fokuseret, og når jeg ikke er. Jeg tror faktisk, det er der, hvor jeg har allermest at hente på mine konkurrenter, så det er virkelig noget jeg må arbejde på det næste stykke tid.
I morgen møder jeg 2. Seedet Jovanovic fra Serbien. Jeg kan huske, at jeg har set hende en gang før, og det var til min Fed Cup debut i 2005 i Tyrkiet. Dengang spillede hun mod Caroline, og jeg mener, det blev et knebent dansk nederlag.
Det virker som om, vi aldrig rigtig kommer i gang med doubleturneringen her. Vi skulle endelig have været i kamp i dag, men lige som vi skulle på banen, kom der et uvejr ind over klubben. Det regnede så voldsomt, så vores double er udsat til i morgen.