I semi

21. november 2008

Det blev til endnu en sejr i Yokohama. Jeg slog Julian Reister, Tyskland, med 6-3 7-6(3). Jeg spillede endnu engang en god kamp, men det kunne let være blevet 3 sæt. Derfor var det glædeligt, at min koncentration hold hele vejen, selvom jeg havde en del modgang i løbet af kampen.

Jeg fik igen i dag en god start, og det gør det altid lidt lettere at vinde kampe. Jeg var godt fokuseret, oppe i tempo og lavede meget få fejl. Det tog ham lidt på sengen, og jeg kom foran 5-0, inden jeg lukkede sættet til 6-3. I starten af 2. har jeg lidt åbning til at få et tidligt break, men han spiller godt. I stedet vender momentum, og han kommer foran 0-3 og breakbold og 1-4. Jeg tabte lidt tempo, og det udnyttede han. Han lavede i den periode ikke en fejl, nåede det meste og holdt god længde. Heldigvis holdt han ikke niveauet, og jeg var dygtig til at udnytte det med det samme. Derfra overtog jeg igen momentummet og spillede mig frem til 6-5 egen serv 30-0. Jeg besluttede dog, at det ville være for let at vinde på den måde, så jeg forærede ham gamet, så vi kunne få en nervepirrende tiebreak. Den førte jeg dog fra start til slut – mere eller mindre – og tog den 7-3. Der kunne have været lidt drama til sidst, hvis jeg havde smidt min 6-3 føring i tiebreaken. Han høvlede en ball ud af anlægget efter en dobbeltfejl til 6-3, men dommeren turde ikke give ham den pointstraf, han egentlig skulle have haft og dermed tabt kampen. Nu blev det heldigvis ikke aktuelt.

I morgen møder jeg 1. seedede, Go Soeda, fra Japan. Han er en meget boldsikker og hurtig spiller, som kan være svar at komme igennem. Jeg skal nok være på toppen for at vinde.

Martin er rejst videre til Toyota (gæt hvilket kendt firma er derfra), hvor næste turnering spilles. Det er indendørs på underlag, der minder om Koldings i hurtighed, så det bliver jo noget af et skift. Ovenikøbet har Martin fortalt, at kvalen er meget hårdere, end den var i sidste uge, så vi håber, han bliver seedet. Han spiller i morgen.

YNWA