I kvartfinalen

9. april 2009

Yes, så kom jeg endelig lidt igang. Jeg vandt min 2. runde med 5 og 2 over Young-Jun Kim, Korea. Han var helt klart en kompetent spiller, der tydeligvis var meget komfortabel med forholdene. Han slicede utroligt meget på baghånden, og havde en god forhånd. Pga. de skaldede bolde var det svært for mig at få ordenligt fat i slicerne, og når jeg angreb i hans forhånd, slog han utroligt godt kontra. Jeg må sige, at koreanerne generelt slår utroligt gode forhænder under pres. Starten af kampen var ret besynderlig, da de første 11 partier blev vundet fra samme banehalvdel! Der var ikke umiddelbart nogen grund til det, da hverken vind el. sol generede. Min modstander nåede faktisk aldrig at vinde et game fra den ene side. I 2. sæt kom jeg godt fra start, og så var der ikke mere gas i ham.

Jeg synes, spillet bliver bedre og bedre for hver dag, der går, og fysisk og mentalt, føler jeg mig også godt kørende. Vejret er pragtfuldt, så generelt er der ikke meget at klage over. Udover den surrealistiske fodboldkamp i går, som jeg så inden, jeg gik på anlægget. Forfærdeligt.

YNWA