I kvarten i single men ude i double

17. januar 2008

Jeg vandt i dag opgøret mod Rasmus med 1-6 6-1 6-3. Det var svære forhold i dag, da det var meget koldt, og der var også en regnafbrydelse, inden vi kom i gang. De kolde forhold gør boldene meget livløse, og i starten af kampen havde jeg slet ikke fat i boldene, mens Rasmus spillede fejlfrit. I slutningen af 1. sæt fik jeg bedre gang i spillet, og var lidt uheldig ikke at få flere games. Jeg var i dag meget stærk mentalt, og jeg tog de gode takter fra slutningen af 1. sæt med tl 2. sæt og startede med at holde serv, for første gang, og bryde ham. Derfra holdt jeg et meget solidt niveau resten af kampen – bortset fra et mindre koncentrationssvigt i starten af 3. – så det var meget tilfredsstillende for mig. Jeg var utrolig glad for, hvordan jeg håndterede mig selv i dag, og det viser over for mig selv, hvor meget, jeg er gået frem på den mentale side.

I morgen møder jeg David Guez, Frankrig, der er 1. seedet og som slog Martin i dag. Han er en contraspiller med en god baghånd, så det bliver en hård opgave, da boldene, som sagt er meget svære at dræbe.

I double tabte vi desværre til italiensk par med 5-7 6-3 (7-10). Vi skulle tabe i en super tiebreak, hvis vi skulle tabe, for jeg har svært ved at tro, at vi kunne tabe to normale sæt til dem, men det kan vi selvfølgelig ikke bruge til reget meget nu. Det var et mærkeligt 1. sæt. Vi spillede egentlig meget godt i deres games, men kunne ikke får det til at køre i vores egne games, og vi blev da også brudt 4 gange! Normalt er 3 breaks mere end rigeligt til at vinde et sæt. I 2. sæt var det mere regelmæssigt, og vi tog sættets eneste brek. I super tiebreaken var vi hele tiden nede med 1 eller to, og hver gang vi var ved at komme op, var vi lidt uheldige med lige at vinde den sidste. Det var svære forhold at spille double i, da boldene bare døde i ketcheren, når man flugtede, og de spillede kun fra baglinjen. Nå, ikke mere tudeflæs herfra. Vi kæmpede rigtigt godt, men det var ikke nok.

YNWA