I kvarten

25. juni 2008

Jeg vandt i dag min 2. runde med 1 og 1 over Purav Raja (jeg tror jeg nossede lidt i det, da jeg skulle skrive hans navn i gaar). I dag var der ikke saa meget regn (banerne er dog stadig vaade), men til gengaeld blaeste det rigtigt meget. Derfor er der et vist usikkerhedsmoment, inden man spiller, da man ved, at det let kan tippe til den anden side uden man rigtig har kontrol over det. Jeg spillede dog solidt uden udfald, og der var ikke saa meget at sige til resultatet, der var helt fair efter spil og chancer. I morgen moeder jeg en brite, der slog den 5. seedede i dag. Det skal fortsaette med at blaese og samtidig regne i morgen, saa det skal nok blive spaendende.

I double vandt vi en sikker sejr over Bayet/Sanon (Frankrig/Elfensbenskysten). Et break i hver var nok, da vi spillede soilidt i egne servegames. Vi moeder i morgen et godt indisk par.

Ellers er der ikke saa meget at fortaelle herfra. Vi bor i nogle studenterlejligheder, og der hygger vi os bravt. Det er heldigt, der er EM og Wimbledon paa tossekassen i oejeblikket. Lejlighederne er med koekken, saa vi faar mulighed for at brillere i koekkenet – det vil sige mig – og jeg har "acet" 2 af mine 3 retter i repetoiret. Det bliver nok svaert at lave Knorr lasagne her, saa mon ikke en af de andre to retter faar ganvalg – igen.

YNWA