I kvarten

24. september 2009

Jeg har stadig ikke fået mit niveau helt op at ringe. Jeg vandt godt nok min kamp med 2 og 2, men det siger mere om, hvor mange fejl, han lavede. Jeg kunne ikke rigtig få det til at køre, men var hele tiden foran. Jeg smed lidt sjusket mit break i 2. til 2-2, men så stoppede jeg med at prøve at spille god tennis, for så bare at spille bolden ind, og så lavede han mere el mindre 16 fejl på 5 min. Jeg har svært ved at koncentrere mig igen i dag. Sådan en kamp som idag, føler jeg ikke der er nogen risiko for at tabe, og når så spillet også sejlede begyndte mine tanker at vandre. Det har altid været en svahged for mig, og jeg ved ikke helt, hvordan jeg ændrer det.

I morgen skal jeg møde Sveriges nye håb, Daniel Berta. Han er nr 2 i verden for juniorer go vandt French Open for juniorer i år. Det skal nok blive interessant. Det er ikke før 17 på webcam banen.

Vi tabte doublen i går efter en rædsom kamp. Vi førte med sæt og break og havde alt under kontrol, men pludselig breaker de tilbage efter et løst game af os. Derefte breaker de os igen – denne gang møg heldigt, og så er det super tiebreak. Her førte vi igen med 8-4, og havde det hele under kontrol. Denne gang var det så en katastrofal dom, der ændrede momentum til deres fordel. Dommeren så ikke, at deres retur sad 30 cm ude. Vi nåede at få en matchbold i deres serv, men var ikke tæt på. Generelt servede de over evne, mens vi aldrig kom i gear. Jeg brugte det meste af min energi på at abstrahere fra, hvor irriterende de var. Fedt, at jeg ikke har bedre mentalitet.

YNWA