I kvarten

18. marts 2011

 Jeg spillede mig i kvarten med en 1 og 2 sejr over McClune. Kampen forløb sig lidt som i går, jeg spillede bere lidt bedre i egen serv. Da jeg samtidig igen returnerede rigtigt godt, var det en rimelig sikker sejr. Jeg satte højt tempo fra starten af og holdt det højt resten af kampen. Ikke så meget mere at sige. Nu møder jeg amerikaneren, Greg Oulette, der er en venstrehåndet baglinjespiller, der er boldsikker og fighter godt. Jeg skal bare fortsætte på samme måde.

Desværre tog vi et nederlag i double i går. Det var en bondekamp, men vi havde også bad luck. Til sidst spillede de bedre, end vi, så det var fair nok, de vandt til sidst. Vi nåede aldrig at spille godt sammen, og i går mod bedre modstandere var det altså ikke nok. Meget skuffende, men sådan er livet.

YNWA