I kvalfinalen

10. november 2008

I dag vandt jeg min kamp med 7-6(3) 6-4 over Romano Frantzen. Jeg spillede igen ufatteligt dårligt, men jeg var lidt mere forberedt på det i dag. Det var dog til tider svært at finde en grimasse, der kunne passe, når jeg fx slog bolden med 1 km i timen i bunden af nettet. Jeg kan ikke forstå, hvad det er sker, og nu er jeg blevet så bange for bolden, at jeg ikke går efter noget. I det mindste giver det mig et højere (mindre lavt) bundniveau, og jeg sled hæderligt på i dag. Jeg må dog indrømme, at det igen var hæderlig lodtrækning, da han lavede mange uprovokerede fejl.

Jeg kom hurtigt bagud på uforklarlig maner, og han server for sættet ved 3-5. Jeg fik heldigvis brudt tilbage, og ved 4-5 á 30 spiller jeg mit bedste point i dag, da jeg under heftigt pres får slået et godt passerslag. I tiebreaken præsterede jeg solidt, og tog den sikkert. Så skulle man tro, at jeg havde godt momentum, men præcis, som i Kolding, blev det til tidlige julegaver. Efter at have hentet 0-40 og reddet yderligere et par breakbolde, laver jeg fra á 40 to dobbeltfejl. Hurra. Jeg bryder tilbage med det samme efter et jammerligt game af ham. Jeg er nede med endnu et break, inder jeg tager sættet 6-4.

I morgen møder jeg Nikita Kryvonos fra USA. Kristian slog ham i sidste uge, så jeg skal nok have lidt tips af ham. Han så meget godt ud fra baglinjen i sin kamp i dag. I double møder vi Kuznetsov/Sweeting, USA, i første runde, der nok bliver på onsdag. Jeg spiller med Stephen Amritraj, der bor i USA, men repræsenterer USA.

Top 3:

1) Robbie Keane. Der er mange, der sviner ham for at være spild af penge, men jeg er bag ham, og har været det hele vejen. Jeg skal nok lade være med at sige, det er fordi han scorede 2 mål mod West Bromwich, men bare se på, hvor mange kampe Liverpool har vundet med ham i truppen.

2) Entourage. God start på 5. sæson.

3) Michael Ryderstedt. Herlig svensker.

YNWA