I Izmir

24. maj 2008

Så er vi kommet til mit første stop på en længere turneringstour. Vi spiller i denne uge en challenger i Izmir, og både Martin og jeg er i kvalen, hvor jeg er 1. seedet, og Martin er 3. seedet. Jeg møder vinderen af en amerikaner og et tyrkisk WC, og jeg kender ikke rigtigt noget til nogen af dem. Martin har fået en tough lodtrækning, og møder en god tysker. Forholdene hernede er fine. Det er godt nok varmt, men klubben er fin, og man kan stort set træne, når man vil. Banernes hastighed minder en del om Farum, hvilket vil sige, at de er forholdsvis hurtige.

Vi havde en fin tur herned, men det var muligvis den varmeste rejse, jeg har været på. Lige meget, hvor vi var fungerede ACen ikke optimalt, og da vi endelig kommer til hotellet, virker rummets AC satme heller ikke. Der er heller ikke rigtigt noget sted på klubben, hvor man kan søge kulden, så det er bare varmt overalt. Det værste var dog i flyet fra København til Istanbul. Ikke nok med, det var varmt, så havde Martin det ringeste sæde på hele turen. På den ene side af ham sad en mor med sit 2-årige barn, der hylede og skreg det meste af turen, og når ikke hun skreg, pillede hun ved Martin. På den anden side sad en mand, der opførte sig, som om han sad alene.

Da vi endelig kom frem til Izmir, kvitterede jeg med at smide min computer på jorden. Det tænkte jeg ikke mere over, da det ikke lige var første gang det skete. Da jeg så kom hjem og tændte den, var der en grøn streg ned igennem skærmen, og den er der bare ikke noget at gøre ved. Fedt. Nu vi er ved elektronik kan jeg fortælle, at jeg har invisteret i en iPod Shuffle. Jeg har glemt min rigtige iPod i Trafik Henkes bil, og med udsigt til ikke at have musik i 6 uger investerede jeg i en ny. Den er selvfølgelig lidt begrænset, men det kan være, at den er meget mere praktisk i forbindelse med sport. Den er på størrelse med et frimærke, så den er lidt at have med, og så er det lettere at dyrke sport med den, når den er så handy.

Inden træning i går havde jeg en af de oplevelser, jeg ved, jeg får mange gange endnu, men som er så frustrerende. En solcreme og en deodorant var eksploderet i min taske, så det var overalt!

Nå, men vi spiller ihvertfald begge to sidst på dagen, og vi har kun en kamp i dag.

YNWA