I hovedturneringen

12. oktober 2010

  Så er kvalen færdig, og jeg har spillet mig i hovedturneringen. Spillet har været en del bedre, selvom jeg to gange har været nede med break i 3. Jeg rører mig bedre, spiller mere offensivt og rammer bolden renere. Min serv er stadig ude af koordination, men det sker engang imellem for mig. Det kan komme tilbage fra den ene dag til den anden. Idag spillede jeg to rigtigt gode sæt, og jeg er tilfreds med sejren. Det var dog frustrerende, at jeg igen lukker min modstander ind i kampen, selvom jeg spiller meget bedre. Han tog fra 2-1 i 2. 7 partier i træk, inden jeg fik hævet mit niveau igen. Han spillede i den periode godt, og fik trukket tempoet ud af kampen med sin slice. Jeg var heldigvis opmærksom nok til, at jeg kunne lave comebacket i 3., og jeg sluttede rigtigt godt af. Det var en god kamp for mig – det bedste jeg har følt mig i USA. Lige inden, jeg blev breaket i 2. nåede jeg at tænke, hvor fedt det var, at jeg følte mig tilbage i form, men så kom Nemisis med sin trefork og stangede mig i balderne.

Nu møder jeg Ryan Sweeting, USA, i morgen i 1. runde. Han er 4. seedet og spiller et nådesløst offensivt game med vægt på forhånd. Jeg tror, at jeg kan drille ham, hvis jeg kan få gang i fødderne fra starten af. I double spiller jeg igen med King-Turner fra New Zealand, og vi skal møde Witten/Young, USA. Vi møde også Young i sidste uge, og han var en nar, så vi nægter at tabe til ham igen.

Det er rart igen at kunne have en træner med, og de ting, vi har arbejdet på, er da også allerede meget bedre. Stedet her ligger lige udenfor San Francisco og er et fantastisk sted. Der er ikke rigtigt meget dårligt, man kan sige om det her sted. Det skulle da lige være, at solen konstant står lige i ægget på en, men det tager jeg til enhver tid foran gråvejr, og blæseri. Det kan dog være tricky på nogle af banerne, da de høje træer kaster nogle syge skygger.

Top 3)

1) At det endelig ser ud til de to latterlige amerikanere ryger ud af Liverpool.

2) Travis Rettenmaier og Carsten Ball for at sove i telt under den her turnering.

3) Cheesecake Factory. En god restaurant med store portioner. Det er noget vi kan li!

YNWA