I Genova

1. september 2008

Jeg er nu kommet til Genova, der er sidste stop på min tour i denne omgang. Siden Izmir i maj har jeg kun været 10 dage, så vidt jeg kan regne ud, i DK, så jeg ser efterhånden frem til at komme lidt hjem. Jeg ved også, at min lejlighed kan have godt af en kærlig hånd. Men det er naturligvis kun aktuelt for næste uge. Jeg skal lige spille færdigt her. Jeg har dog fået en meget tough lodtrækning, da jeg møder 2. seedede Fabio Fognini i 1. runde, ATP 83. Det er dog fint nok for mig, da jeg så bare kan spille frit og spille min chance – jeg har intet at tabe.

Det var begrænset, hvad jeg fortalte i sidste uge. Jeg nægtede at købe internet på rummet, da det var for dyrt. Det er samme show i denne uge. Jeg fatter ikke, det skal være så dyrt. Det er en service, der er så let at lave gratis, og så charger de 20 euro i døgnet – tillykke med det.  Jeg blev nødt til at købe det i går, så jeg kunne se Liverpool, men internettet var ikke godt nok, så det var spild af penge – lækkerier. Nok om det, det var en herlig uge i sidste uge. Como er en flot by, der ligger lige ved den brømte sø, og er derfor et stort turistmål. Tennisklubben var også fin og turneringen var meget godt arrangeret. Desværre havde jeg ikke så meget held med tennisen, selvom jeg egentligt spillede meget godt. Jeg havde en hård lodtrækning i single, men fik spillet ok. I double troede jeg vi ville klare os bedre, men vi ramte bestemt ikke dagen i 2. runde. I denne uge spiller jeg kun single.

Jeg er, som sagt, i Genova nu. Det er en fin by, der ligger ved vestkysten. Hotellet er fint, og der er masser af restauranter o. lig. Jeg har sågar set og spist på en kinesisk restaurant. Det er første gang i mit liv, jeg ser en kinesisk restaurant i Italien. Den var ret god og billig, så mon ikke jeg kommer tilbage. Lørdag aften var jeg rundt og kigge lidt i området, jeg bor, og der var ikke et øje på gaden. Jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvor folk var henne lørdag aften. De restauranter, der var åbne, var tomme, og der var kun nogle få turister på gaderne. Jeg fandt ud af, at det var fordi det lokale fodboldhold, Sampdoria, mødte Inter i sæsonåbningen. Jeg vidste godt kampen blev spillet i Genova, men jeg var helt rystet over, at den bare lagde gaderne øde. Det er virkelig en religion her.

Som nævnt, spillede Liverpool i går, og det blev til en kedelig 0-0er. Jeg er så skuffet over den måde, de spiller på mod de gode hold på udebane. Ingen tempo el. fantasi. Sådan har det sådan set været hele sæsonen indtil nu, men de har været heldige at slippe afsted med sejre alligevel. Eneste positive er, at vi trods alt ikke er point bagud endnu. I går spillede Juventus så på tosekassen. De mødte Fiorentina ude, og det var Christian Poulsens debut i Serie A, og det er ikke løgn, at folk ikke er glade for ham. Han blev slagtet fuldstændigt til sidst, og ham, der gjorde det, fik et direkte rødt kort. Tilskuerne applauderede bare. Kampen endte i øvrigt 1-1, og som jeg kunne forstå, gjorde han en god figur.

Af andre bemærkelsesværdige hændelser i weekenden, kan jeg fortælle, at Martin vandt en future i Belgien. Han spillede en god turnering, og er ved at finde vejen til pointne igen. Det er bare et spørgsmål om tid, før hans rangering er høj igen. Kromann var også med, og selvom han besidder en A8 motor blev han slidt op i kvarten i 3 sæt. Han havde ellers nådesløst slidt sin 1. runde modstander helt ned i grumset. Men fedt, at han også er begyndt at hive nogle point på kontoen.

Nå, jeg tror jeg spiller i morgen, men der kommer først skema senere.

Top 3:

1) Red Roger.

2) Seinfeld. Så godt et show, der får tiden på hotelrummet til at holde ud.

3) AaB. I CL, ikke dårligt.

YNWA