I gang

13. maj 2008

Så kom vi igang med hovedturneringen i Århus. For mit vedkommende betød det double med Martin mod Oscar Hernandez og Søren Wedege. Vi endte med at vinde med 7-6(5) 4-6 10-3 efter en meget tæt kamp. Det var en kamp mellem to meget forskellige par. Vi forsøgte at søge nettet meget, mens de spillede fra baglinjen, og netop på grus er det lidt lettere at have succes med den taktik. Det var en udemæket kamp, selvom der var nogle udfald undervejs – jeg tager gerne min del af kagen og accepterer, at det bare var for tyndt. Heldigvis fik vik fyret op, da det gjaldt i de to tiebreaks.

I morgen starter single for mit vedkommende. Jeg spiller kl. 15 mod Frederik Sletting fra Norge, og jeg glæder mig meget til at komme i kamp.

I går havde turneringsarrangørerne inviteret alle spillere til fodbold på Århus Stadion, hvor Brøndby var på besøg. Det synes jeg var en utrolig god ide, da det var en kanon mulighed for spillerne at få en god oplevelse. Der er meget fritid, når man er til turnering, og det er ikke altid lige let at finde på noget originalt at tage sig til. At det så var en jammerlig gang knoldesparkeri, kan ingen udover spillerne gøre for. Der var dog et festligt indslag, da en GF supporter undslap en amerikansk fodboldstackling fra en sikkerhedsvagt for at løbe hen og "moone" Brøndbyfanse. Han blev kort efter tacklet ordentligt, og så lå han på løbebanen med shortsne nede om anklerne, mens en pressefotograf kunne forevige øjeblikket fra nærmeste hold.

Top 3:

1) Fernando Torres. Flest scorede mål i en debutsæson for en udlænding i Premier League.

2) Efter at have ventet på vores mad på en restaurant i Århus i 1 tim 45 min, kommer de med forkerte retter, hvorefter tjeneren skynder sig at sige: "Vi kan lynhurtigt lave en anden, hvis det skulle være!".

3) Fulham. Det var stærkt gået efter mere eller mindre være nedrykket.

YNWA