I finalen

26. september 2009

Det bliver en hurtig update, da det er blevet sent. Jeg har haft problemer med at logge ind, og vi har været til herlig festmiddag i klubben, hvor der blev danset og det hele (bare spørg Henke).

I går vandt jeg med 5 og 1 over Berta. Jeg spillede egentlig fint, men gav ham alt for mange håndsrækninger i 1., som jeg burde have vundet større. I stedet måtte jeg ud at redde sætbold, inden jeg fik styr på mig selv. 2. sæt gik, som første burde have gået, og jeg vandt det sikkert.

I dag var jeg naturligvis opsat på at få slettet kampen fra sidste uge. Jeg var bedre med koncentartions- og taktiskmæssigt. Han spillede også virkelig godt, så det var en god kamp. Selv Henke var tilfreds bagefter, så det siger lidt :-).

I morgen møder jeg Pablo Figueroa, Sverige, der har spillet en rigtig god turnering indtil nu. Det er bare om at gi den gas, Liverpool style. 6-1, bom!

YNWA