I finalen

19. januar 2008

Jeg vandt min semifinale med 4 og 2 over Xin-Yuan Yu fra Kina. Det var ikke en af mine bedste kampe, men jeg holdt stadig et solidt niveau, og var i kontrol hele kampen. Jeg brød tidligt i begge sæt, og var god til at afværge breakbolde, så jeg blev ikke breaket idag, hvilket var herligt. Han spillede udemærket, og var god til at udnytte sin venstrehåndsserv, men i længden var det lidt for tilfældigt. Han kunne slå nogle rigtigt gode slag, når han havde et target, men når spillet ikke rigtigt åbnede sig for ham, vidste han ikke helt, hvad han skulle gøre. Jeg havde en lille periode i 1. sæt, hvor jeg blev lidt for bekvem i mine slag, men jeg var heldigvis opmærkson på det, og fik gang i futterne, og havde god intensitet resten af sættet. Han vi sikkert også lidt mør efter han spillede ca. 4 timers single efterfulgt af double i går, men hvis ikke man lige vidste om det, kunne man ikke umiddelbart se det på ham.

Jeg har fået selskab af John, der fik et herligt 1. møde med Kina. Han havde hyret en taxa fra Guangzhou, der er ca. 2,5 timers kørsel væk. Det blev bl. a. til et mindre sammenstød på motorvejen og lidt vildfaren i Shenzhen, men til sidst kom altså frem, men han syntes ikke, det var skide skægt.

I den næste turnering har Rasmus vundet sin 1. runde kvalkamp over en kineser.

YNWA