I Chuncheon

30. oktober 2009

I går røg vi ind i et af de sure nederlag. Det var en af de kampe, hvor scoresytemet var til deres fordel. Vi var kalrt det bedre par, og hvordan vi tabte kampen er ikke godt at vide. Vi tabte med 5-7 6-0 7-10 til Kondo/Soeda, Japan. Vi kom skide godt fra start og havde 3-0 og breakbold, men så gik det lige pludselig imod os. Nogle mærkelige point gik imod os, og inden vi fik set os om, havde de vundet 1. sæt, selvom det var os, der var med i alle deres servegames. I 2. sæt var det mere efter spil og chancer, og 6-0 var helt retfærdigt. Der var en lang pause, inden super tiebreaken startede og det blev hurtigt mørkere og mørkere, og så virkede lyset så skarpt, at der ikke rigtigt var nogen, der var ordentligt på den i supe tiebreaken. De lavede nogle mærkelige fejl ved nettet, og jeg satte ikke en eneste retur. Lidt mærkeligt efter jeg stort set ikke missede en hele kampen. Nå, på trods af det hele spillede jeg en god kamp, og jeg følte mig endelig som en doublespiller igen. I år har jeg følt mig helt vindskæv i de fleste doubler, så jeg var glad for min præstation.

Jeg er gået ind i hovedturneringen i denne uge. Det er selvfølgelig meget rart at få nogle kamp og ekstra point for at kvale ind, men jeg tror, jeg tabte 1. runde i sidste uge, fordi jeg var træt. Jeg spillede hver dag, og hver dag spillede jeg tidligere og tidligere, og jeg spillede 1. runde kl 10 om morgenen dagen efter, jeg havde spillet to kampe kombineret med jetlag. Det satte nok sine spor, men denne uge, har jeg god tid til at forberede mig, og jeg kan starte turneringen helt frisk.

Derudover ville det være synd at sige, at der har været fart over feltet. Dagene har været meget ens, og der er som sædvanlig ikke meget at lave i Korea, selvom Seoul var længder bedre, end hvad jeg tidligere har oplevet. Mange timer på hotellet blev det til, men vi fik da spist nogle gode steder. Hvor utroligt, det end lyder, så fik vi fantastisk italiensk mad! Denne uge er mere, som jeg kender det fra mine tidligere ture, men der er steder, vi kan spise, selvom der er stor chance for, at det ofte bliver på Pizza Hut.

YNWA