Hvor kommer de fra?

28. maj 2009

Jeg spillede mig i dag i kvartfinalen, og det blev en rimelig kort dag på kontoret, da min modstander trak sig ved 6/2 1/0. Min modstander var en ung polak, Kawa, og hun er ikke en spiller, jeg har set før. Faktisk kender jeg kun 4-5 spillere her, men alle de “nye” har højt niveau, og det er vildt at se, hvordan der hele tiden kommer nye spillere frem. Jeg forstår ikke, hvor de kommer fra, men det er altså en kendsgerning at konkurrencen er enorm og kun bliver større!
Min modstander i dag har haft nogle gode resultater på det seneste, og hun spillede også nogle helt vilde point og kridtede linjer. Jeg fik meget lidt rytme at arbejde med, men jeg prøvede bare at acceptere, at det ikke ville blive flot tennis i dag. I stedet tog jeg arbejdshandskerne på, og forsøgte at kæmpe og spille stabilt, da min modstander var mindre stabil. Jeg kunne se, hun havde lidt problemer med ryggen (men hvilken tennisspiller har ikke det?), og det var det, som gjorde, at hun trak sig.
Efter kampen gik jeg direkte til træningsbanerne og servetrænede og lavede øvelser for hurtigt benarbejde i en times tid, inden jeg kaldte det en dag.
Jeg ved ikke endnu, hvem jeg skal møde i morgen i kvarten, men det gør ikke den store forskel, for jeg kender sikkert ikke min modstander, så jeg må bare fokusere på “at spille mit spil”.