Hvidovre nærmer sig medaljespil

25. november 2013
Pigerne fra Hvidovre leverede en flot præstation og en stor overraskelse, da de i går hentede 3-3 i holdkampen mod Birkerød. Det resultat betyder, at Hvidovre er storfavorit til at snuppe den sidste medaljespilsplads i kvindernes DH-inde.
 
KB, Gentofte og Birkerød har allerede sikret sig medaljespilsadgang i kvindernes DH-inde, men nu er Hvidovre på vej til at følge med dem i medaljespillet. Med 3-3 i går på hjemmebane mod Birkerød er Hvidovre-pigerne tre point foran HRT og fire point foran Lyngby før sidste spillerunde, hvor de selv møder Lyngby.
 
Bedst i bredden
Det så ellers ikke godt ud for Hvidovre efter de to første singler i holdkampen mod Birkerød. Sille Tranberg og Liridona Murati kunne intet stille op mod Karen Barbat og Malene Stripp, og det lignede, at Birkerød ville køre Hvidovre over. Det skete så langt fra, da Emma Tranberg og Kirsten Ulrich udnyttede deres chancer og begge vandt i to sæt i deres singler, og derfor stod det 2-2 inden doublerne.
 
Allerede her havde Hvidovre sikret sig et godt resultat, men da Liridona Murati og Emma Tranberg vandt andendoublen over Fricke og Berge, beviste de, at Hvidovres bredde var størst, og selvom det blev til endnu et klart nederlag i førstedoublen, stod det klart, at det blev en deler.
 
Ingen chancer til Lyngby
I weekendens anden kamp i kvindernes Elitedivision havde Lyngby ingen chancer mod et KB-hold, der også stillede i en skræmmende stærk opstilling med Grage, Jacobsgaard, Noe og Ejdesgaard. Det betyder derfor, at KB fører rækken med 22 point, mens de nærmeste forfølgere fra Gentofte og Birkerød har henholdsvis 17 og 16 point.
 
I bunden hvor kampen om den sidste medaljespilsplads udspiller sig, er det tæt, men Hvidovre tog en stor skalp mod Birkerød. Hvidovre har otte point, mens HRT har 5 og Lyngby 4. Hvidovre møder i sidste kamp Lyngby, og her bør en smal sejr og måske endda et knebent nederlag være nok. HRT møder nemlig Gentofte og forventes ikke at få mange point. Birkerød og KB mødes til en topkamp.
 
Resultater fra kvindernes DH-ude
 
Hvidovre – Birkerød 3-3:
Sille Tranberg – Karen Barbat 0-6, 1-6
Liridona Murati – Malene Stripp 1-6, 0-6
Emma Tranberg – Kathrine Berge 6-4, 6-3
Kirsten Ulrich – Caroline Fricke 6-3, 6-4
Tranberg/Ulrich – Barbat/Stripp 1-6, 0-6
Murati/Tranberg – Fricke/Berge 6-3, 6-3
 
KB – Lyngby 6-0:
Mai Grage -Josephine Eian Visler 5-0, Visler trak sig
Karina I. Jacobsgaard – Jessica Toluie 6-1, 6-0
Julie Noe – Katrine Fogh Gransøe 6-2, 6-0
Malou Ejdesgaard – Laura Gaarde Andersen 6-4, 6-2
Jacobsgaard/Grage – Toluie/Gransøe 6-1, 6-0
Noe/Ejdesgaard – Visler/Andersen 6-0, 6-0 wo.