Hurtig arbejdsdag i USA

2. juli 2009

I går hørte jeg et lille rygte om, at min 2. runde modstander Sam Warburg ikke havde den helt store lyst til at spille kampen i dag. Han skulle åbenbart deltage i den amerikanske holdturnering, og den starter i morgen (fredag). Jeg havde dog ikke hørt det direkte fra ham, så det var svært at forholde sig til. Jeg varmede derfor op helt normalt i dag gjorde mig klar til kamp, men fem minutter inden kampstart kom "superviser" over og fortalte, at jeg havde fået en "walkover". Den officielle grund til hans afbud var sygdom, men mon ikke han er rask i morgen og deltager i den amerikanske holdturnering. Det er så meget mystisk hvorfor, han overhovedet deltog i denne turnering, og endnu mere mystisk hvorfor han vandt sin første runde kamp.

Jeg klager dog ikke og tager med kyshånd imod point og præmiepenge. I morgen skal jeg møde vinderen mellem Michale Yani fra USA og Luka Gregorc fra Slovenien. Jeg har aldrig mødte nogle af de to spillere, og kender desværre ikke det helt store til dem