Holdkampe i Frankrig

16. november 2008

I år spiller jeg nogle holdkampe i Frankrig, hvilket jeg også gjorde for 2 år siden, og det er for den samme klub, som ligger i byen Lille. I går mødte vi en klub fra Blagnac, som ligger tæt på Toulouse. Vi stillede med et stærk mandskab bestående af (nævnt i opstillingsrækkefølgen): C.Rochus, K.Vligen, mig og B. Ulihrach. Blagnac kom ikke i stærkeste opstilling, og især i 3. og 4. single var de lidt svage. Jeg fik derfor en forholsvis let kamp mod K.Loglo fra Togo og vandt sikkert med 6-3 6-4. Det var ingen god kamp, men en god sejr på en dag med meget jetlag. Desværre var jeg med til at tabe holdets eneste kamp, 2. double, efter 14-16 i supertiebreak Vi vandt holdkampen med 5-1 og ligger nu nr.1 i vores pulje efter 3. spillerunde. Der mangler 2 runder, hvorefter de to bedste hold går videre til et slutspil med de to bedste hold fra en anden pulje. Vores pulje er dog stadig meget lige, og vi kan faktisk stadig både vinde den og rykke ned. Holdkampene er sjove at spille, da der kommer omkring 200 vilde fans. De råber, skriger og skaber en kanon stemning. Den hal vi spiller har ikke installeret varme, men i år har det indtil videre været til at holde ud. For 2 år siden frøs jeg afsindigt meget under hver kamp! Næste runde spilles på onsdag, så nu keder jeg mig bravt på mit hotelværelse. Vi har en god fysioterapeaut, som giver mig behandling på mit knæ hver dag, og det er lige, hvad jeg har brug for nu for at blive klar til næste år.