Hjemme igen

4. marts 2008

Jeg må snart huske at skrive min hjemmeside ned, så jeg kan få opdateret på andre computere, end min egen. Det er derfor, jeg endnu engang ikke har fået opdateret siden min sidste kamp. De skarpe læsere har nok allerede regnet ud, at vi tabte vores semifinale til de to englændere. Det var ikke nogen specielt god kamp fra vors side. Vi var begge lidt off på timingen, og kunne ikke få vores returgames til at køre. Til gengæld vandt vi alle vores egne servepartier let, så det var faktisk meget frustrerende. Det kom ned til få bolde i både 1. sæts tiebreak og i super tiebreaken, og vi tabte dem alle sammen. Det er så irriterende endnu at stå som taber efter sådan en kamp. Vi slider for det i 1. men taber i tiebreak. Derefter kommer vi bedre og bedre igang og får endelig også bruddet, og har momentum i slutningen i 2. Desværre er det ikke godt for noget, da det blev nulstillet i tiebreaken. Lidt tilfældigt, men sådan er reglerne, og de der vinder den sidste bold, er det bedste par.

Derefter havde jeg en tysk hodkamp, som vi vandt let. Vores kamp betød intet, da vi allerede var blevet mestre, og vores modstandere allerede var rykket ned. Alligevel hamrede min modstander totalt uhæmmet på alt, så jeg ikke fik et normalt slag, og trak sig midt i 2., så det var mega kedeligt. De gad heller ikke spille doubler, så det var ret hurtigt overstået. Vi (Rasmus, Andreas og jeg) kom så hjem i dag efter endnu en uheldig rejsedag. Det er utroligt, hvor mange af dem, man har, når man rejser meget. Men det er vel logisk nok. Denne gang skulle vi afsted om morgenen, da Rasmus skulle hjem og mødes med en håndværker. Da bossen for vors hold startede med at parkere foran os, så vi blev 5 min forsinket, troede vi ikke, det havde den store betydning, men vi missede færgen med 1 min. Vi troede vi havde nået den, og var tilfredse, da vi nåede havnen, men de havde ændret tidsplanen i forhold til sidste uge, så den gik 5 min tidligere. Da vi endelig kom til Danmark og nærmede os Københavnsområdet, gik bilen naturligvis ud, så vi måtte vente på motorvejen på, at Falck skulle komme og hjælpe os. Det var helt utroligt. Nu skulle vi heldigvis ikke nå noget nogen af os, og Rasmus kunne alligevel ikke nå hjem pga. den missede færge, men den skulle lige komme alligevel – bare for at irritere os.

Nu skal jeg så være hjemme og træne i 10 dage, inden jeg spiller en challenger i Sarajevo, hvor jeg har gode chancer for at gå. Derefter er der 2 futures i England og Davis Cup.

Fin sejr for Liverpool i weekenden. Det er nogle år siden, det er blevet til sejr på Reebok Stadium, og det var en fornøjelse at se Babel i god form. Det er sådan vi vil se ham, og jeg er sikker på, han bliver et kæmpe hit for Liverpool. Ellers er det en fornøjelse at se, hvordan Getafe er begyndt at bide fra sig. Nu smed de godt nok en sejr mod Mallorca i weekenden, men det ser ud som om, de kan spille sig i Europa igen, og det ville ikke være en dårlig præstation af Michael og Faxe i deres første sæson.

Top 3:

1) Ryan Babel.

2) Dexter. Et nyt tv-show, jeg er begyndt at se. Lidt anderledes, men rigtig god underholdning.

3) Blinkende Lygter. Jeg havde glemt, hvor god den var.

YNWA