Gode takter hos U14-spillerne i Schweiz

4. november 2009

Anders Holm fortsætter de gode takter i Tennis Europe Turneringen i Davos, Schweiz. I dag vandt Anders første runde af hovedturneringen. Anders havde i forvejen vundet tre kvalifikationskampe, og målsætningen om i første omgang at kvalificere sig og i næste omgang at vinde en kamp i hovedrunden er dermed indfriet, endda uden at afgive sæt!

I dagens kamp levnede Anders ikke modstanderen mange chancer. I første sæt blev verdens nummer 580 og hjemmebanefavorit decideret blæst ud af banen. Idet Anders har opfyldt sin målsætning for turen, har vi sat en ny om ganske enkelt at gå hele vejen i denne turnering.

Anders har et kæmpe potentiale og virker ikke det mindste skræmt af de andre spillere i turneringen, så det skal blive spændende at se, om denne målsætning er realistisk efter anden runde kampen i morgen.

Sammen med sin tyske makker tabte Anders en tæt double til et seedet par.

Martine Ditlev var seedet 6 i turneringen og dermed relativ stor favorit i dagens kamp mod en portugisisk pige. Martine følte sig godt tilpas og var super klar til at spille, men desværre er det ikke altid muligt at overføre dette til banen og kampen.

Modstanderen var bedre end forventet og Martine var ganske enkelt alt for langt fra sit vanligt høje niveau. Med for mange fejl og en stabil modstander, blev det desværre til et nederlag for Martine.

I morgen spiller Anders anden runde, Ulrikke Høyer og Julie Noe samt Martine og Petra fra Finland spiller deres doubler. Vi vender tilbage med forhåbentlig gode nyheder i morgen.

Indlæg skrevet af: Ulrich Secher