God start i Toyota

25. november 2008
Hej alle. Så er jeg kommet i gang med 2. uge, og indtil nu er det gået godt. Vi har haft problemer med internettet på hotellet, og derfor opdaterer jeg først nu. Vi vandt i går vores første runde i double over Alex Slabinsky/Roman Borvanov, GBR/MDA, med 7-6(3) 6-4. Vi spillede en solid kamp, vi godt kunne have vundet mere komfortabelt. Vi fik et tidligt break, men smed det på mærkelig vis hurtigt væk igen. Jeg følte mig igen ikke helt godt tilpas rent bevægelsesmæssigt i det første sæt. Jeg har ikke spillet så mange doubler, som jeg gerne ville, i år, og det sidder altså i mig. Det undrer mig dog meget – det burde ikke være så stort et problem. Det blev dog markant bedre i 2. sæt. I tiebreaken var vi overlegne, og vi fortsatte det gode spil i 2. I næste runde møder vi enten et japansk WC eller Udomchoke/Lee, der er et godt par. Uanset hvad bliver det en hård opgave.

I dag kom jeg så i gang med single, og det var med en sejr. Jeg slog Pavel Snobel, Tjekkiet, med 6-4 7-5. Han er en god spiller, som har et irriterende spil, der kan være ødelæggende for en selv. Han spiller meget fladt, og bruger banen godt. Derfor forsøgte jeg at spille korte dueller og trykke til kuglerne, så han ikke kunne få rytme. Det fungerede helt optimalt. Jeg kunne mærke fra starten af, at jeg var godt tilpas i kroppen, og rørte mig godt. Det var derfor let for mig at angribe returerne – jeg følte, at jeg hurtigt kunne tilpasse mig hans forskellige server. Jeg fik breaket til 3-2 og holdt resten af sættet. Fra starten af 2. sæt servede han meget blødere, så jeg ikke fik fart at slå på, og det skulle jeg lige vænne mig til.Det tog 2 games, og så gik det ellers derud af igen. Desværre blev jeg lidt shaky i mine egne servegames, da jeg sprængte en streng i midten af sættet, og skulle skifte til en ketcher, der ikke lå ligeså godt i hånden. Vi endte med at bryde hinanden 5 gange i 2. sæt, hvilket er lidt unormalt for det her hurtige underlag. Jeg kunne serve kampen hjem ved 5-4, men svigtede. Jeg brød med det samme til 6-5, men havde igen problemer med at lukke kampen. Heldigvis spillede jeg godt i krisesituationerne, og kunne snuppe kampen på min 2. matchbold.

Det er som sagt et hurtigt underlag her – det er faktisk det samme, som i Kolding. Det er dog godt for mig, da jeg kender underlaget og føler mig godt tilpas på det. Det er også helt det samme her, som i Kolding, med linjerne. De er lavet af sandpapir, så når man rammer dem, sker der mærkelige ting og sager. Jeg var ved at få en serv i hovedet i doublen. Den ”kickede” på linjen og hoppede helt skævt. Det så spøjst ud. Nu møder jeg Takao Suzuki, der er en ældre japansk spiller. Suzuki er god på hurtige underlag, og stormer frem på det meste. Han er dog ikke helt på samme niveau, som tidligere, da han har været en del skadet, men han er ikke en sjov spiller at møde her. Det bliver en svær kamp.

Martin tabte desværre sin 1. runde double i super tiebreak, og han rejser hjem i morgen. I morgen har jeg ingen kampe, og da jeg har lidt problemer med albuen og lysken, tager jeg en stille og rolig dag med et træningspas, og en tur i styrkerummet.

Jeg var vidne til en bitter Liverpool kamp i weekenden. Heldigvis smed de andre hold også point, men det er vigtigt at vinde den slags kampe, hvis man vil være mestre. Martin var til gengæld helt oppe at ringe over Brøndbys 6-0. Det var Morten i øvrigt også, da han har Jan Kristiansen på sit drømmehold. Jeg når desværre ikke at se Champions League i denne uge, da det jo er midt om natten herude, men mon ikke de røde klarer den alligevel. Mere spændende er det at se, hvad der sker med AaB.

Top 3:

1)     1) Varme toiletsæder her i Japan. Toiletterne her er virkelig hi-tech. Der er vandfald og diverse rensningstilbud, som jeg ikke lige har tænkt mig at tage i brug, men en ting jeg ikke har problemer med at bruge, er varmen i brættet!

2)     2) Haribo Guldbamser. Det var ikke dårligt lige at finde dem nede i kiosken. De fik oplevelsen med fiske cup-noodles’ne udlignet. Puhadada.

3)     3) Hitchhikers guide to the galaxy. For mig en utroligt underholdende bog.

YNWA