God kamp gav indkvalning

20. oktober 2009

Jeg fortsatte mig gode spil fra söndag i går. Fra starten af var jeg virkelig på, og 1. sät var klokkerent. De to breaks, jeg fik var alle rene, og jeg holdt serv forholdsvist simpelt. I 2. kom han bedre med. Han stillede sig längere tilbage, og spillede med större margin. Jeg fortsatte med godt spil, og fölte jeg havde kontrol. Selvom jeg hele tiden pressede voldsomt på i hans serv, var han god til at spille sig fri af problemerne. Jeg var faktisk på minimum 40 i alle hans servegames hele kampen. Jeg var kun nede med 1 breakbold i egen serv, så det var meget tilfredsstillende. Ved 4-4 fik vi nye bolde, og jeg vidste, det var til min fordel, da spillet så automatisk ville blive hurtigere. Det lykkedes mig at udnytte det efter to tätte games.

Senere idag, tirsdag, möder jeg brasilianeren Tomaz Belucci. Han er en ung spiller, der spille godt på alle underlag, men har grus som favorit, så jeg tror, jeg har en mulighed. Jeg kender ikke så specifikt til ham, men ved, han har en god forhånd. Det bliver under alle omständigheder skide skägt.

YNWA